Vízöntő - VízKincs Megőrző Blog

Hogyan tehetjük elviselhetőbbé nyáron a kinti hőmérsékletet? Hogyan működik a kültéri klíma és mire jó? Mi az a ködhűtés? Blogunk célja ezen témák boncolgatása, a felmerülő kérdések, problémák megvitatása, szaktanácsadás.

Indavideó

Leírás

Hogyan tehetjük elviselhetőbbé nyáron a kinti hőmérsékletet? Hogyan működik a kültéri klíma és mire jó? Mi az a ködhűtés? Blogunk célja ezen témák boncolgatása, a felmerülő kérdések, problémák megvitatása, szaktanácsadás.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Indafotó képek

Linkblog

Leteszteltük: A mobil klíma és a laptop

2009.07.22. 09:05 mineralholding

Végre itt a nyár, itt a jó idő!


Az egész évi bezártság után ki ne szeretné élvezni a szabadban a friss levegőt, akár munka közben is? A munkájukhoz nagyrészt laptopot, mobil telefont használók ilyenkor nagy előnyben vannak a többiekkel szemben, hiszen munkaeszközük hordozható, így akár egy kávézó teraszán, erkélyen, teraszon, kertben., parkban is dolgozhatnak.

A szabadban történő munkának azonban hátrányai is vannak: sok esetben a nagy meleg, vagy a sok szúnyog, légy elől kénytelenek visszamenekülni az irodába.

Vajon megoldást jelenthetnek erre a problémára a mobil ködhűtő berendezések? A pára nem teszi tönkre a drága számítógépeket, mobilokat?

Erre mi is kíváncsiak voltunk, ezért működés közben, a kertben leteszteltük a magas nyomású vízzel működő kültéri klímát.

A berendezés jelesre vizsgázott:

  • kellemes, munkához megfelelő hőmérsékletet biztosított
  • sem a közelében elhelyezett asztalon, sem a laptopon nem volt jele páralecsapódásnak
  • távol tartotta a repülő rovarokat

Nézze meg a tesztről készült videót! http://www.indavideo.hu/video/Kulteri_klima_-_A_laptop_teszt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizonto.blog.hu/api/trackback/id/tr861260360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása